GENKÖK YIL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

+

GENKÖK Ailesi olarak bilimsel açıdan verimli geçirdiğimiz yıl sonunda emeği olan tüm araştırmacılarımıza, öğrencilerimize teşekkür eder; 2022 yılının sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dileriz.

Merkezimizde düzenlenen toplantıda; Üniversitemizin yeniden “Araştırma Üniversitesi” olması konusunda verdiği emeklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış’ a, Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Yusuf Özkul tarafından plaket takdim edilmiştir.

Pandemide TURKOVAC aşısının geliştirilmesi ile sonuçlanan aşı çalışmaları ile insanlığa yaptığı üstün katkıdan dolayı  Prof. Dr. Aykut Özdarendeli’ ye de plaket takdim edilmiştir.

2021 yılının diğer başarısı olarak, merkezimiz bünyesinde araştırmalarını sürdüren Doç Dr. Ahmet Eken’ e Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA)-GEBİP ödülü alması sebebiyle plaket takdim edilmiştir.

Ayrıca, merkezimiz kuruluşundan bugüne uluslararası danışmanlığını esirgemeyen, merkezde yürütülen çalışmalara yaptığı büyük katkılarından dolayı Prof. Dr. Minoo Rassoulzadegan’ e plaket takdim edilmiştir.

Merkezimizde insanlık için bilimsel araştırmalar yapan tüm akademisyen, araştırmacı, personel ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.