Yürütücülüğünü Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbı Biyoloji Anabilim Dalı / Genom ve Kök Hücre Merkezi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Elif Funda Şener’in yaptığı projenin Tübitak-1001 kapsamında desteklenmesine karar verilmiştir.

Tıp Fakültesi Tıbbı Biyoloji Anabilim Dalı / Genom ve Kök Hücre Merkezi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Elif Funda Şener’i ve proje ekibini tebrik ederiz.

Proje Başlığı:  Otistik Fare Beyin Dokularında LC3, Beclin ve p62 Ekspresyon Düzeylerinin Araştırılması

Yrd. Doç. Dr. Elif Funda Şener  (Yürütücü; Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıbbı Biyoloji Anabilim Dalı / Genom ve Kök Hücre Merkezi)

Doç. Dr. Zühal Hamurcu   (Araştırmacı; Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıbbı Biyoloji Anabilim Dalı / Genom ve Kök Hücre Merkezi)

Doç. Dr. Serpil Taheri (Araştırmacı; Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıbbı Biyoloji Anabilim Dalı / Genom ve Kök Hücre Merkezi)