• Genel

Prof. Dr. Emine Alp Meşe’nin Projesine TÜBİTAK 1001 Desteği

Yürütücülüğünü Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emine Alp Meşe’nin yaptığı projenin Tübitak-1001 kapsamında desteklenmesine karar verilmiştir.

Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emine Alp Meşe’yi ve proje ekibini tebrik ederiz.

Proje Başlığı:  Ağır Sepsis ve Septik Şok Hastalarında Mezenkimal Kök Hücre Tedavisinin Sağkalım Üzerine Etkisinin Araştırılması

Prof. Dr. Emine Alp Meşe  (Yürütücü; Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı)

Prof. Dr. Mustafa Çetin   (Araştırmacı; Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı / Genom ve Kök Hücre Merkezi)

Prof. Dr. Aliye Çoruh  (Araştırmacı; Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı