Yürütücülüğünü Erciyes Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji – Genel Biyoloji Anabilim Dalı / Genom ve Kök Hücre Merkezi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Servet Özcan’ın yaptığı projenin Tübitak-1001 kapsamında desteklenmesine karar verilmiştir.

Fen Fakültesi Biyoloji – Genel Biyoloji Anabilim Dalı / Genom ve Kök Hücre Merkezi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Servet Özcan’ı ve proje ekibini tebrik ederiz.

Proje Başlığı:  Metformin Uygulanmış Senesent Mezenkimal Kök Hücre Sekretom Profilinin Proteomik Analizi

Doç. Dr. Servet Özcan  (Yürütücü; Erciyes Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji – Genel Biyoloji Anabilim Dalı / Genom ve Kök Hücre Merkezi)

Doç. Dr. Musa Karakükcü   (Araştırmacı; Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıklar Anabilim Dalı)

Prof. Dr. Umberto Galderisi   (Yurtdışı Araştırmacı; Second University in Naples Department of Experimental Medicine / Italy)