• Genel

Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. Elife Ünal, Erciyes Üniversitesi’nde Araştırma Merkezleri’ni Gezdi

Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. Elife Ünal, Erciyes Üniversitesi’ndeki araştırma merkezlerini gezdi.

Kamu-Üniversite Sanayi İşbirliği Portalı (KÜSİP) etkinliği kapsamında Kayseri’ye gelen Doç. Dr. Elife Ünal, KÜSİP üyeleri ile birlikte Erciyes Üniversitesi’nde bazı araştırma merkezlerini gezdi. Genom ve Kök Hücre Merkezi (GENKÖK), Nanoteknoloji Araştırma Merkezi (ERNAM) ve Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (TAUM)’u gezen Doç. Dr. Elife Ünal, burada yapılan araştırmalar hakkında merkez müdürlerinden bilgiler aldı.

Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. Elife Ünal, daha sonra ise Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Genel Müdür Ünal ile Rektör Güven, kamu-üniversite-sanayi işbirliği konusunda görüşmelerde bulundu.