GENKÖK V. Uygulamalı Hücre Kültürü Kursu

Tarih: 4 Eylül 2019

Kurs Yeri: Erciyes Üniversitesi Betül – Ziya EREN Genom ve Kök Hücre Merkezi Konferans Salonu ve Kök Hücre Birimi

Kurs İçeriği: Kurs, hücre kültüründe terminoloji, hücre kültür çeşitleri, hücre kültür laboratuvarında kullanılan sarflar ve cihazlar, aseptik koşullar, hücre çözdürme-dondurma işlemleri, besi yeri değiştirme, hücre pasajlama, hücre sayımı -proliferasyon testi – canılık testi, ve hücre Hücre kültürlerine uygulanabilecek temel teknikleri (In vitro farklılaşma testleri, immünositokimya, Akim Sitometrisi, Western Blot, PCR, Elisa) teorik ve praktik uygulamalı eğitimleri kapsamaktadır.

Kurs Katılımcı Sayısı: 18 kişi (3 gruba ayrılacaktır)

Kurs Ücreti: 200 TL (kesin kayıt için onay almış araştırmacıların GENKÖK Muhasebe Birimi ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.)

Sertifika: GENKÖK Müdürlüğü tarafından verilecektir.

Başvuru son günü:  26 Temmuz 2019 saat 17:00

Başvuru: Başvuru formu doldurularak genkok@erciyes.edu.tr   adresine gönderilecektir.

İletişim: Betül – Ziya EREN Genom ve Kök Hücre Merkezi Erciyes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Talas / KAYSERİ 38039

Telefon : +90 352 437 93 15 (13600) Fax : +90 352 437 93 16

E-mail :    genkok@erciyes.edu.tr